yankees1234 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) Witam mam readeon x300/x550 podczas grania w css nie gram w inne gry zawiesza mi sie gra i probje zminimalizowac i pojawiaja mi sie takie komunikaty : czasami oprocz komunikatów ekran dzieli sie na małe kwadraciki itp. rozowe ;p albo dzieli sie puplpit na kwadraciki i jest jak by losowanie :P prosze was o pomoc , moze karta graficzna sie psuje ? Edytowane 14 Listopada 2006 przez yankees1234 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Hmm wygląda to na błąd pamięci na karcie ... nie przegrzewa sie ten radek? kiedy ostatnio stawiałeś system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankees1234 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 hmm nie wiem czy sie przegrzewa mam komputer della cały obudowany w plastiku jesli chem cos wyjac nie ma srobek tylko zatrzaski na plastkik chodzi komp od rana do wieczora i jak go dotykam to chłodny jest , da sie jakos sprawdzic programami jaka temp ? A windows instalowany był moze 6 miesiecy temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Postaw system od nowa. Podaj dokładną konfigurację tego komputerka. Zresztą jak to jest Dell, to chyba nie powinno być problemów z dostępem do pomocy technicznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...