udar Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Pamięć mi się posypała i nie wiem do kogo mam się zwrócić z gwarancją, ponieważ sklep w którym kupowałem ją nie istnieje już. Googlowałem troche ale nie znalazłem żadnego serwisu gwarancyjnego w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 a tak dokaldnie to co masz tego specteca ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ram-ocer Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 musialbys sie dowiedziec z jakiej hurtowni sklep bral sprzet i w ten sposob reklamowac -ale w takich przypadkach bez znajomosci ciezko cos wywalczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udar Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 SpecTek 512 MB PC2100 DDR, goldmemory przy 10% pokazał jakieś 9tys błedów ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 a memtest itp ? wogole to te memki duzo juz nie warte , i pewnie wiecej wydasz na telefony itp a i tak gware ciezko bedzie zalatwic . dowiedz sie z kad sklep bral towar i gadaj z hurtownia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...