Aster_Jedi Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Mam pytank. Czy ktoś się orientuje czy jest możliwość wgrania nowego softu z bajerami np. z noki 6250 do Nokii 7110 :?: W ogóle jeżeli wiecie coś o jakimkolwiek Tuningu tego telefonu to piszcie :!: Z Góry wielkie THX :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Mam pytank. Czy ktoś się orientuje czy jest możliwość wgrania nowego softu z bajerami np. z noki 6250 do Nokii 7110 :?: W ogóle jeżeli wiecie coś o jakimkolwiek Tuningu tego telefonu to piszcie :!: Z Góry wielkie THX :!: Looknij tutaj : I tutaj : Posiadam N7110 , ale poza nowszym softem i zdjeciem SIMLocka nic wiecej z nia nie robilem, zero tuningu :P Z tego co wiem to soft z 6250 spoko pasuje do 6210 , z 7110 moze nie przejsc ten numer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 na pewno nie przejdzie. najbardziej prozaiczny powod: inna rozdzielczosc wyswietlacza. jest wiele innych, telefony za bardzo sie roznia technicznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...