rafal. Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 witam, od kad kupilem te nagrywarke: samsung SH-W162C wiem , ze to byla pomykla:PP ale chodzi o ze mi wypala na 10plyt 6-7 i malo czyta, oddalem do serwisu dali mi spoworotem po jakims czasie pocodzila dobrze i znow to samo ;// pytanie: czy sa jakies stery? czy cos da sie zrobic zeby ona dzialala tak jak Pan Bog przykazal ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffal Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) Może jakiś nowy bios coś pomoże. Nie spodziewaj się cudów ale tak z 10-20% mogło by być lepiej. Pozatym na czym nagrywasz. Verbatimy DVD+R 100 sztuk kupisz tanio np. tutaj www.cdmania.pl , zawsze można się z jakimś kolegą umówić i kupić na spółke a potem się podzielić po 50. Można też polecić stronke www.cdrinfo.pl i tamtejsze forum http://forum.cdrinfo.pl/forumdisplay.php?f=15 . Może oni cos pomogą jakie najlepsze było by ASPI lub na którym Biosie najlepiej się nagrywa. Ogólnie sterowników do samej nagrywarki nie ma, chociaż może jakiś nie doinformowany jestem. Edytowane 19 Listopada 2006 przez raffal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...