flasht Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Co sadzicie o obudowach 3r system? Np ta: http://zenfist.pl/pID/680.htm ... nadaje sie to to do czegos? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby82 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Jak na moje oko to troche przestarzala konstrukcja.. Za te pieniadze lepszy bedzie http://allegro.pl/item142251630_sharkoon_r..._9_okazja_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Jak na moje oko to troche przestarzala konstrukcja.. Za te pieniadze lepszy bedzie http://allegro.pl/item142251630_sharkoon_r..._9_okazja_.html A co dokladnie jest przestarzalego ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby82 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Np. wentylator 80mm z tylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Szczegol :) Przynajmniej ladna jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Szczegol :)Dla kogo szczegół dla tego szczegół... jakby mnie było stać na obudowe jakąś to napewno bym nie kupił takiej bez miejsca na 120 z tyłu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Dla kogo szczegół dla tego szczegół... jakby mnie było stać na obudowe jakąś to napewno bym nie kupił takiej bez miejsca na 120 z tyłu ;) Dla mnie szczegol akurat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Wiesz, wygląd to nie wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Wiesz, wygląd to nie wszystko. Biorac pod uwage ze to ma byc komputer dla dziewczyny to raczej duzo wieksze znaczenie ma wyglad niz to ze jest/nie ma miejsca na wiatraczek 120mm :) Poprostu pytam czy ta obudowa nie jest totalnym szajsem ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) Wolał bym Chiefteca. Ale o gustach się nie dyskutuje :D Edytowane 18 Listopada 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Wez pod uwage ze ta bude mozna dostac za 150 PLN ... a chiefteca raczej nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Chieftec dostaniesz za ~190zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby82 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Pytanie tez jakiego chiefteca, bo jak mini dragona to ja nie wiem czy warto... tyle ze blacha grubsza! To juz lepiej nowego anteca NSK4000. Blacha jak w chieftecu a z tylu 120mm i dyski wyciszone.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 http://angela.pl/index.php?action=TowarPok...p;id_towaru=111 Opcja bez zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...