Hesos Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 CZy opłaca mi się zamieniać sempa 2500 na asrocku, na celafona 2,4ghz z płytą z dual channel?? akurat mam kostki 2x512 kingstona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Nie opłaca się! lepiej kup 754. Nie ten dział chyba :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 no chyba ten dział jeśli ten celek jest na s478 :/ Chce wiedzieć jak z wydajnością takiego celka z dualem w porównaniu z sempem którego mam. I nie chce nic kupować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 IMHO nie ma sensu. A takie pytania faktycznie zwyczajowo w "Co kupić?" mimo wszystko lądują... Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugimPozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...