TanneR Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Siemka. Ostatnio oddałem do servisu nagrywarke Ricoh x24 a w zamian dostałem Lg 48/24/48, czy naprawde według was Lg jest takie słabe jak mowia niektórzy ?????? Ja mam nagrywarę LG GCE-4080B (48x16x48) przerobioną właśnie na GCE-4081B (48x24x48) i chodzi pięknie już prawie 2 miechy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 a mi właśnie lg40ka zaczeła płytki psuć staje na 3proc i świeci sie i odczyt i nagrywanie ,dopiero reset ratuje sprawę,dzieje sie tak z niewiem dokładnie co 7 płyta może dziwnie wtedy skwierczy ale płyty odczytuje dobrze lecz czasami też zaskwierczy jak myślicie czy jak oddam do serwisu (gwarancja )to mi uznaja jak np im nagra 1ną płytkę ,co mówić jak powiedżą że w porządku??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 udowdnij im ze jest tak jak mowisz. nagraj przy nich siedem plytek i zobacza. teraz to sie nazywa onaczej. nie gwarancja tylko dostapienie od umowy czy jakos tak. jesli gdzies jest o tym nie wspomniane to znaczy ze jest to nienormalne, i jak im to wykarzesz to musza cos z tym zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colis Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Jesli ktos nie pali płytek w ilości większej niż ustawa przewiduje to LG nie jest taka zła. Mam już drugą LG i nie zmarnowałem żadnej płytki (wypalam co sie pod rękę nawinie i plytki za 2zł i za 0,6 zł) dodam, że używam jej tylko do nagrywania, płytki czytam DVD Toshiba zero problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...