yaro120 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Witam Niestety mój monitor - 5 letni LCD Hyundai L50A dopadło coś dziwnego. Niestety nie za bardzo jest z środkami na nowy monitor. Monitor na początku czasem po uruchomieniu wyrzucał taki biały ekran z paseczkami, który ciemniał... Potem już nie czasami tylko zawsze, pomagało go odłączenie od pradu i podłączenie.... w z biegem czasu było coraz gorzej trzeba było go kilka razy odłączać żeby zaskoczył normalny obraz a teraz muszę czekać 5 min jak mruga pomarańczowo zielona lampa i po tych 5 minut albo wyrzuci bialy ekran (o którym pisałem wcześniej) albo w koncu wyśw. obraz. Tendencja jest taka że z dnia na dzień jest 2x gorzej. Podejrzewam że pojutrze nie uruchomię go w ogóle :( Bardzo proszę o pomoc, muszę coś temu zaradzić.... na 90% jest to kwestia monitora nie karty bo zabrałem monitor do siostry i jest to samo. Bede bardzo wdzieczny jak mnie uratujecie. Tak zastanawiałem sie czy to moze nie byc kwestia zasilacza monitora ale nie wiem jak to sprawdzić ?! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...