Hugster Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Witam. Padła mi karta graficzna w laptopie (Toshiba Sat 5100-603) i mam do Was jedno pytanie - czy można gdzieś taką dostać? Może ktoś z Was 'obraca' się w takich częściach bo póki co moje poszukiwania spełzły na niczym. Ewentualnie można przelutować układ - to usłyszałem w serwisie. Dane z nalepki na karcie - "nVIDIA gForce4 Q13096.1 0208A4S 440go" - dodam że nie jest zintegrowana. Wielkie dzięki za ewentualną pomoc. --- Pozdrawiam Hugster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Z ciekawosci zapytam, ile serwis chcial za to przelutowanie? Ukladzik mozna pewnie dostac na ebay'u. Ewentualnie kupic taka toshibke z rozbita matryca itp, wybebeszyc grafe, a reszte zlomu sprzedac dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugster Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Witam. W serwisie powiedzieli mi coś koło 400zł. Bo niby sam układ nie jest tyle kosztowny co sama robocizna - podobno nie da się tego zrobić ręcznie a jedynie na specjalnej maszynie... :huh: --- Pozdrawiam Hugster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Recznie to sie tego na pewno nie da zrobic, ale cena i tak jest z kosmosu. Nie mam innych pomyslow niz te powyzej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...