dymy Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ..jedna z bardziej nuzacych operacji jest zapis kilku plikow na dyskietce. ciekawi mnie czy ktos moze widzial gdzies test floppow? moze jedne robia to szybciej nish inne? generalnie na rynku jest wybor. sa TEACki SAMSUNGi NECi SONYiaki itp. mysle ze raczej wszystkie sa bezawaryjne ale moze sa jakies inne parametry na ktore warto zwrocic uwage? ktory z nich wybrac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Ja tam mam Alpsa i nic mu nie brakuje. Polecam przerzucić sie na pamięci przenośne pod USB. Dyskietki są do d... Ich odczyt to max 25kb/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ..moze ktos oblookal na www jakies testy? moze jakies linki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...