romek-o Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 witam, sprzęt jak w podpisie, dzisiaj doszła do mnie zamówiona na allegro a-data 667 (cl5) 1 gb dwustronna, po kilku godzinach czekania aż wyrównają się temperatury podłączyłem pamięć do komputera i ku mojemu zdziwieniu komputer nie startuje , monitor się nie włącza, nie słychać żadnego pisku (nawet pisku mówiacego o błędzie pamięci RAM), jak podłącze do komputera stara pamięć (goodram ddr2 533 mhz (cl4)) to wszystko jest ok i komputer normalnie startuje. Uszkodzona pamięć RAM ? bo coś nie wierze żeby pamięć nie była kompatybilna z moją płytą główną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doink Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 witam, sprzęt jak w podpisie, dzisiaj doszła do mnie zamówiona na allegro a-data 667 (cl5) 1 gb dwustronna, po kilku godzinach czekania aż wyrównają się temperatury podłączyłem pamięć do komputera i ku mojemu zdziwieniu komputer nie startuje , monitor się nie włącza, nie słychać żadnego pisku (nawet pisku mówiacego o błędzie pamięci RAM), jak podłącze do komputera stara pamięć (goodram ddr2 533 mhz (cl4)) to wszystko jest ok i komputer normalnie startuje. Uszkodzona pamięć RAM ? bo coś nie wierze żeby pamięć nie była kompatybilna z moją płytą główną. sprzęt jest kompatybilny na 100%, u mnie chodzą 2 takie sztuki kupione w siriusie wraz z asusem p5ld2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 U mnie też bez problemów. Memki śmigają aż miło (patrz sygnaturka). pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 okazało się że pamięć jest walnięta i na 4 plytach nie bootuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...