^CooLeR^ Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam, Kupiłem taki oto zasilacz, może ktoś z Was spotkał się już z czymś podobnym. Wydaje mi się że to jest coś Fortrono-podobnego, bo tak chyba sa oznaczane fortrony - FSP300-60BTV Czy te natezenia są ok ? +3.3V 28A +5V 30A +12V 15A Zasilacz posiada "noise killer" i jest oznaczenie PFC, ale nie wiem czy jest aktywne czy pasywne i jak to sie przeklada na jakosc zasilacza. Bedzie on pracowal z P4 1,6ghz, 256ddr ram, dysk40gb, nagrywarka DVD, grafika gf2 MX 64mb więc to chyba żaden problem, ale czy wytrzyma w przyszłości po dołożeniu np. karty graficznej na agp klasy 9800pro ? Bo przy wymianie procka na P4 2,8ghz chyba zasilacz tez trzeba by wymienić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Masz calusieńki wielki temat przyklejony o fortronach. Nie łaska tam poczytać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^CooLeR^ Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Czytałem tamten temat, jednak jest on na tyle duży że ciężko mi znaleźć jakieś konkretne informacje. Jedno konkretne pytanie - czy ten zasilacz ma coś wspólnego z Fortronem (dodam że jest równie ciężki) i czy jest to dobry zasilacz (za 40zł) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Jedno konkretne pytanie - czy ten zasilacz ma coś wspólnego z Fortronem (dodam że jest równie ciężki) i czy jest to dobry zasilacz (za 40zł) ?MODEL NO: FSP300-60BTV FSP = fortron Może być za 40zł, nic lepszego nie dostaniesz, jeśli nie jest zajeżdżony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 ten fortron o ile nie jest zajezdzony da sobie z tym konfigiem rade na 100 % :wink: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...