szymonoo Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Co z tego mogę wydusić ??? Mam płytę główna ECS L4VXA2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Jak dobrze młotkiem pociagniesz to troche pasty powinno się udać wydusić :D Tak w ogóle to nieopłacalne, puste megaherce wyciagniesz jak w ogóle cokolwiek ... puść to na fsb 133 jak masz mozliwość zblokowania AGP/PCI i może nic nie uwalisz przy okazji .. jak nie to nie kombinuj tylko sprzedaj i przesiądź się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonoo Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 na jaką płytę mogę się przesiąść ??? co radzisz ??? w miare tanio !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonoo Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Zna ktoś nazwę płyty głównej w której zegary są ustawiane asynchronicznie (czyli osobno szyna FSB i osobno pamieci, PCI i AGP) pod gniazdo 478 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 hmmm a wydawać by sie mogło że większość daje radę ... oczywiście te z blokadami PCI/AGP... poczynając od posranej produkcji asrocka na SiS 661FX... miałem i wiem co to za badziew chociaż jak na początek miała potencjał szmata ... doszedłem na niej maks na 3200 około i dalej nie chciała .. teraz jest MSI i na razie max na AC to 3660 MHz na cwelu 2,26.. nie tak podle ale jeszcze powalczę na niej z innym procem .. niech tylko paczusia do mnie przyjedzie :P RE5PECT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...