ediasch Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 No właśnie wziołem na test zestaw cpc 12db i sprawuje się taksobie i niewiem czy zostawić to czy kupić coś innego??JAk myślicie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 CO INNEGO CPC TO SHIT !!!!!!!!!! zmieniaj i to koniecznie :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 No właśnie wziołem na test zestaw cpc 12db i sprawuje się taksobie i niewiem czy zostawić to czy kupić coś innego??JAk myślicie?? a ile masz do wydania i co chcesz tym chłodzić? mam do sprzedania fajny zestaw, więc może czas pomyśleć nad zamianą na lepsze :P ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...highlite=%2BCPC Prosze sobie poczytać o CPC i bedzie wszystko jasne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...