Skocz do zawartości
Gość Winter

Hurtownie Sprzętu Rtv W Rzeszowie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Właśnie przymierzam się do kupna telewizora, obecny 32" calowy Philips zaczyna siadać i będę brał LCD 32", nie przekonujcie mnie do kineskopowych, bo nie chce telewizora na 2-3 lata, a na nieco dłużej, głównie dla HD.

Polećcie jakieś hurtownie RTV w Rzeszowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na firme można było kiedyś w Actionie kupić telewizorki i wszystko do kompów po niezłej cenie, ale niestety zamkneli Rzeszowską filie. Może poszukaj jakiś promocji w MM i EuroAGD czasem można coś naprawdę niezłego upolować. Niedawno jak otwierali Auchana były fajne plazmy po 2999 naprawdę okazja. Kumpel co tam pracuje mówił, że przyjechali z MM i kupili 20 sztuk :] dzisiaj patrze w MM, a tu promocja na nie 3999 ale i tak sie opłaca.

Edytowane przez sztandar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno jak otwierali Auchana były fajne plazmy po 2999 naprawdę okazja. Kumpel co tam pracuje mówił, że przyjechali z MM i kupili 20 sztuk :] dzisiaj patrze w MM, a tu promocja na nie 3999 ale i tak sie opłaca.

Cuda na kiju :blink: Ale co to za telewizorki byly ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce plazmy, głównie za sprawą poboru prądu :)

Action w Rzeszowie już zamknęli? Jeszcze w sierpniu jak byłem tam to działało wszystko.

W każdym razie w tygodniu zamierzam jechać do Rzeszowa i wziąć Samsunga, bo widziałem do 3 tysiaków z fajnymi parametrami. Na więcej mnie na razie nie stać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi