sparda Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Witam. na wstepie podam configa pc athlon 4200 galaxy 6800 xt seagate 250 gb msi k8n sli 1024 ramu kingstona obudowa http://allegro.pl/item144735165__raidmax_n...gwar_fvat_.html naped gsa h20l chciałbym to sprzedac i kupic se jakiego lapka takiego zeby se pograc w wowa na wyzszych detalach ewentualnie w jakies nowsze gry na niskich detalach i tu moje pytanie co radzicie mi zrobic sprzedawac kompa jako cały zestaw czy po czesci ?? jak mozecie to podajcie ile wycisne za sprzet i mniej wiecej jakieo laptopa bys se kupic za ta kase prosze pozozcie pozdrawiam ps.karta radiowa po pci od pc bedzie działała w laptopie?? ps2 jesli zle nazwałem temat to z góry przepraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) Sprzedaj na części. Co do cen to http://allegro.pl Edytowane 23 Listopada 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 www.allegro.pl poszukaj za ile to schodzi, a potem się zastanowimy nad laptopem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) Na Allegro na części najlepiej sprzedać. ps.karta radiowa po pci od pc bedzie działała w laptopie??Nie, nie będzie działała, bo w lakpkach nie ma złącz PCI. Edytowane 23 Listopada 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparda Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) wyszło mi cos takiego Procesor 700 grafa 650 ram 360 dysk310 naped 150 płyta 300 obudowa 200 jeszcze został by monitor Nec MultiSync FE700+ ale nie ma nigdzie jego ceny myszka klawiatura i drukarka ale nie wiem czy bedzie pasowała do laptopa to jak nie bedzie pasowała to + 200zł i monitor tak ze 300zł gora to razem wychodzi 3170 pozdrawiam opłaca sie wogole zawracac dupe laptopem?? a jak w laptopie miała by sie sprawa neta? mam net radiowy z sieci i tylko idzie kabel od anteny do karty po pci działałby ten net na laptopie? Edytowane 24 Listopada 2006 przez sparda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) grafa 650 dysk 310 Oj, chyba jednak nie B-) Edytowane 24 Listopada 2006 przez LordFury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Grafę i dysk przeceniłeś... :) (kupiłem nowy za 280zł) Ja bym za ~3600 kupił HP7300, bardzo dobry lapek z CD (nie cd rom tylko core duo :D) Edytowane 24 Listopada 2006 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparda Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 no to niech bedzie dysk 300 grafa 550 a jak z netem bedzie działał net radiowy? jest wejscie w lapku na kabel od anteny radiowej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Podaj dokładnie model tego procka. Ale mogę ci zagwarantować że na bank za tyle nie zejdzie. Obniż cenę o 300zł to może ktoś kupi. Reszty cenę też obniż o 100zł. Edytowane 24 Listopada 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Podaj dokładnie model tego procka. Ale mogę ci zagwarantować że na bank za tyle nie zejdzie. Obniż cenę o 300zł to może ktoś kupi. Reszty cenę też obniż o 100zł. No bez jaj, coś kiepsko mu życzysz, jeśli chcesz, żeby tego x2 za 400zł oddał. IMHO na allegro (bo o takiej sprzedaży tu mówimy) 6 stówek bez problemu, a jeśli ma dobre konto i porządny opis zrobi, to i 7 dostanie. Zreszta zobacz - obecna aukcja: 2402567[/snapback] no to niech bedzie dysk 300 grafa 550 a jak z netem bedzie działał net radiowy? jest wejscie w lapku na kabel od anteny radiowej?? A tutaj ciągle przeginasz i to zdrowo. Grafika - to jest wykastrowany 6800XT/LE, a więc nawet nie "zwykły" 6800 (o GS/GT/Ultra w ogóle nie wspominając - inna liga). W takiej sytuacji możesz zapomnieć o kwotach, które proponujesz. Te karty nawet na AGP są obecnie nowe po 350zł (klik) - Ty masz używkę, do tego karty na PCI-E są tańsze... Więc sorry, ale tu jesteś w plecy. Dysk - miesiąc temu kupiłem 2-3 miesięcznego Samsunga SP2504C, oczywiście na gwarancji za 225zł. Jeżeli baaardzo dobrze sprzeda Ci się na Allegro, to dostaniesz 250zł. I tyle, o wyższych kwotach możesz zapomnieć. Zresztą najnowszy Seagate 7200.10 kosztuje w Proline 269zł klik), więc o czym my tu w ogóle mówimy. To tak celem sprowadzenia na ziemię :wink:. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...