Skocz do zawartości
sparda

Pomoc W Sprzedaży Kompa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

na wstepie podam configa pc

athlon 4200

galaxy 6800 xt

seagate 250 gb

msi k8n sli

1024 ramu kingstona

obudowa http://allegro.pl/item144735165__raidmax_n...gwar_fvat_.html

naped gsa h20l

chciałbym to sprzedac i kupic se jakiego lapka takiego zeby se pograc w wowa na wyzszych detalach ewentualnie w jakies nowsze gry na niskich detalach

i tu moje pytanie co radzicie mi zrobic

sprzedawac kompa jako cały zestaw czy po czesci ??

jak mozecie to podajcie ile wycisne za sprzet i mniej wiecej jakieo laptopa bys se kupic za ta kase

prosze pozozcie

pozdrawiam

ps.karta radiowa po pci od pc bedzie działała w laptopie??

ps2 jesli zle nazwałem temat to z góry przepraszam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyszło mi cos takiego

Procesor 700

grafa 650

ram 360

dysk310

naped 150

płyta 300

obudowa 200

jeszcze został by monitor Nec MultiSync FE700+ ale nie ma nigdzie jego ceny myszka klawiatura i drukarka ale nie wiem czy bedzie pasowała do

laptopa

to jak nie bedzie pasowała to + 200zł i monitor tak ze 300zł gora

to razem wychodzi 3170

pozdrawiam

opłaca sie wogole zawracac dupe laptopem??

a jak w laptopie miała by sie sprawa neta?

mam net radiowy z sieci i tylko idzie kabel od anteny do karty po pci

działałby ten net na laptopie?

Edytowane przez sparda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaj dokładnie model tego procka. Ale mogę ci zagwarantować że na bank za tyle nie zejdzie. Obniż cenę o 300zł to może ktoś kupi. Reszty cenę też obniż o 100zł.

Edytowane przez YogiCK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaj dokładnie model tego procka. Ale mogę ci zagwarantować że na bank za tyle nie zejdzie. Obniż cenę o 300zł to może ktoś kupi. Reszty cenę też obniż o 100zł.

No bez jaj, coś kiepsko mu życzysz, jeśli chcesz, żeby tego x2 za 400zł oddał. IMHO na allegro (bo o takiej sprzedaży tu mówimy) 6 stówek bez problemu, a jeśli ma dobre konto i porządny opis zrobi, to i 7 dostanie. Zreszta zobacz - obecna aukcja:

2402567[/snapback]

no to niech bedzie

dysk 300

grafa 550

a jak z netem bedzie działał net radiowy?

jest wejscie w lapku na kabel od anteny radiowej??

A tutaj ciągle przeginasz i to zdrowo.

Grafika - to jest wykastrowany 6800XT/LE, a więc nawet nie "zwykły" 6800 (o GS/GT/Ultra w ogóle nie wspominając - inna liga). W takiej sytuacji możesz zapomnieć o kwotach, które proponujesz. Te karty nawet na AGP są obecnie nowe po 350zł (klik) - Ty masz używkę, do tego karty na PCI-E są tańsze... Więc sorry, ale tu jesteś w plecy.

Dysk - miesiąc temu kupiłem 2-3 miesięcznego Samsunga SP2504C, oczywiście na gwarancji za 225zł. Jeżeli baaardzo dobrze sprzeda Ci się na Allegro, to dostaniesz 250zł. I tyle, o wyższych kwotach możesz zapomnieć. Zresztą najnowszy Seagate 7200.10 kosztuje w Proline 269zł klik), więc o czym my tu w ogóle mówimy.

To tak celem sprowadzenia na ziemię :wink:. Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi