SpiderMAN Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 http://www.akwasklep.pl/cgi-bin/i-shop/i-s...mpompy&cart_id= Moze mi ktos cos powiedziec o pompce EHEIM MINI 1000 compact Koszt tego cuda to 77.00 PLN Cos tanio jak na EHEIMa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Sa na rynku od stosunkowo niedawna, chyba ze cos mocno przeoczylem :oops: wiec trzeba by polegac na marce, MJ1000 jednak jest chyba korzystniejsza z uwagi na duzo mniejsza moc przy troche gorszych osiagach (slup wody). Ciekawe natomiast, jakby sie sprawowal ten Eheim Mini 1000 vs. PH802, bo gabarytami mysle ze bylby korzystniejszy Eheim. Patrzac na same dane producenta wyglada na to, ze ten eheim bylby troche korzystniejszy rowniez w przypadku ukladow o duzych oporach przeplywu (np. dla ukladow z PH802 i przeplywami <500l/h, Eheim bylby lepszy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Sa na rynku od stosunkowo niedawna, chyba ze cos mocno przeoczylem :oops: wiec trzeba by polegac na marce, MJ1000 jednak jest chyba korzystniejsza z uwagi na duzo mniejsza moc przy troche gorszych osiagach (slup wody). Ciekawe natomiast, jakby sie sprawowal ten Eheim Mini 1000 vs. PH802, bo gabarytami mysle ze bylby korzystniejszy Eheim... Wlasnie te gabaryty sa OK. Ciekaw jestem czy ktos juz taka ma? Co do porownywania z PH802 mysle, ze spokojowo wydajnosc na 2-3 blokach bedzie podobna, PH802 na pewno bedzie lepszy do bardziej wyrafinowanego ukladu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARBIO1 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 No właśnie ciekawe czy dobra ta pompka.Troche mała ale firma to firma.SpiderMAN jak sie dowiesz co z nia to daj znać oki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARBIO1 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ta pompka to zatapialna no nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ta pompka to zatapialna no nieTaka i taka ;) jak sie cos dowiem to tu napisze. na razie wiem tyle co wy :) :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Ciezko znalezc cokolwiek na temat tej pompki... Dodatkowe info jakie znalazlem: Ma regulowany przeplyw 150-1000 l/h Wymiary: 7.8/5.4/9.4 cm Srednice we/wy: 16/22 mm Nie wiem czy standardowo nie pracuje tylko jako zatapialna... Reszta parametrow wiadoma. Mysle ze to dosc ciekawa alternatywa dla PH802 i MJ1000, czy drozszych Eheimow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Niestety pompka jest zatapialna :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 wlasnie jestem bliski zamowienia tego eheim'a... Roszcz: skad te dane, bo cosik nie moge znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 wlasnie jestem bliski zamowienia tego eheim'a... Roszcz: skad te dane, bo cosik nie moge znalezc :arrow: kupuj szybciutko i zapodaj jakas recenzje na forum. ciekawe czy pompka bedzie tak dobra jak znane i lubiane juz Eheim'y? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...