xacti Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Witam. Jaki polecacie Telewizor LCD do 3000zl? najlepiej zeby to byla 27/26, a moze jak sie uda to 32 :) Widzialem ostatnio dosc tanie lcd'ki Funai'a. Dobre to to? :P Telewizor bedzie podlaczony do telewizji kablowej . / tv wieszany na scianie! / "n" narazie nie jest przewidziane ;) lecz napewno HD ready sie przyda :P Xbox, ani zadna konsolka tez narazie nie. Z gory dzieki za pomoc! // Co myslicie o tym tv? http://allegro.pl/item142267608_lcd_samsun...1b_krakow_.html ty6lko nie wiem czy jest on hd-ready :? Edytowane 25 Listopada 2006 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 przepraszam ze pisze 2 posty pod rzad... ale sprawa sie zmienila.. telewizor MUSI byc 27 cal / bedzie podlaczone ps2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zapomnij o Funai'u jesli mozna kupic Samsunga w twoim przedziale cenowy. Samsung produkuje jedne z najlepszych matryc na swiecie (np. seria M) wiec nie ogladaj sie na inne tylko bierz od razu. Wiem co mowie bo u siebie mam 40M61B :). Oczywiscie "n" byla by duuuzo lepsza od jakiejkolwiek kablowki, wiec oplacaloby sie zostac ich abonentem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) a moglbys podac dokladnie jaki model sprawdzic? :) czy ten co podalem w 1. poscie moze byc? :) // n narazie nie bedzie, bo mam z mm umowe na rok jeszcze. Edytowane 27 Listopada 2006 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...