Gość mariush190 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Witam!! Mam windowsa Xp pro x64 trial ze strony microsoftu. Moja płyta główna to Sapphire PC-A9RD480 Pure Crossfite. Zaraz po instalacji systemu windows, zainstalował się sam sterownik do dzwięku od microsoftu. Jednak on nie działa. Jest komunikat cos w stylu "to uzadzenie nie działa poprawnie" tyle, że po angielsku. Gdy robie unistal sterownika, to usuwa sprzęt z menadżera użądzeń. Jak chce dodac użadzenie to nie pyta sie mnie jaki sterownik chce zainstalowac tylko automatycznie wali ten swój rozwalony zły sterownik. Jak robie update sterownika i kaze mu go wyszukac na płycie cd (jest bo przed formatem go z tamtad zainstalował) to on nie znajduje. Jak uruchamiam instalator sterownika z płyty, lub tez pobrany ze strony producenta to sie instaluje, potem restartuje i zero zmian. Prubowałem ręcznie usunąć sterownik z katalogu \system32\drivers, ale on sie zaraz przywraca automatycznie. Co z tym mozna zrobic? Z góry dziękuje za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Popraw wszystkie bledy ortograficzne w swoim poscie, jezeli do jutra tego nie zrobisz to post zostanie usuniety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...