TomaszPaweł Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Witam! Mam problem z obsługą myszy przez grę NO MAN'S LAND. Kursor myszy już w menu zachowuje się nieprawidłowo. Mianowicie działa z dużym opóźnieniem w stosunku do ruchów myszy, przeskakuje w różne miejsca zamiast płynnie przechodzić z jednego punktu do drugiego, należy kilkakrotnie klikać w przycisk danego menu by zareagował. Uniemożliwia to obsługę menu i samej gry w czasie rozgrywki. Pojawiają się również problemy z dźwiękiem na zasadzie jego przestojów w płynności odtwarzania. Wszystkie inne gry i programy działają bez problemu. Zarówno stare jak i nowe produkcje. Czy ktoś ma podobny problem lub wie jak to rozwiązać? P. S. Dzisiaj wysłałem do Cenega maila z tą samą treścią. Ciekaw jestem czy znajdą rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Rady nie dam bo nie mam ale na pomoc fajansiarzy z Cenegi nie licz. Mialem przyjemnosc parokrotnie....(Rally Championship Extreme wysypuje sie przy opcji save a wersja LEM'a lazi bez problemow , Syberia to samo). Edytowane 27 Listopada 2006 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...