trutututu Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Witam - do meritum: 1 cena 4k gora 4,5k 2 matryca 14 cali najchetniej standard moze byc wide 3 ram 512 - 1024 4 procesor - jak najmniej pradozerny - najchetniej c2d 5 klawiatura - solidna - duzo klepiemy - praca dom studia - najlepiej czarna 6 baterie 3h w trybie czytnika to raczej minimum 7 grafika - chcemy pograc w WoWa ( najchetniej w godzinach pracy ;P ) 8 wiatrak - cichy chetnie z opcja wylaczenia na amen ( FJS staruszka ma taki magiczny przycisk ) chyba o niczym nie zapomnialem..... wiem ze w tym dziale bylo juz zapewne milion tego typu postow ale pomimo ze niemialo czasu spedzilismy czytajac recenzje i przegladajac fora nie mamy pomyslu - interesujace nas laptopy IBMa sa poza zasiegiem. Dosyc interesujacy wydaje sie MSI S270... z gory dzieki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boris_dime Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 my znaczy ja też :D cena j/w proc c2d ram 1gb w jednej kości matryca 14" tylko 4:3 żadne wide! najlepiej sxga 1400x1050 jakaś nvidia na MXM coby World of Warcraft śmigał :D min jedno USB z prawej strony będzie służył głównie do prac biurowych i nieszczęsnego WoW'a Proszę o jakieś typy, bo w tej kasie nie kupię IBM'a a z tego co widzę to wszyscy uparli się i robią tylko z matrycami wide... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) asus a8jn-4P016 Niestety z wide,co do mxm to zdania sa podzielone-jedni twierdza,ze grafika jest w tym standarcie,inni zas twierdza ze to jakas jego asusowska ;) mutacja. lapki z sxga Edytowane 27 Listopada 2006 przez Hammerhead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Na tego asusa zwrocilem uwage na samym poczatku - ciezko mi odszukac jakies opinie na temat jego czasu i kultury pracy - jak na razie jest jednak moim faworytem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Widzialem gdzies na forum temat o jego poprzedniku z ta sama konfiguracja,ale t2300 :) Co do glosnosci,itp - poszukaj w necie jakiejs recki ktoregokolwiek z a8,to da Ci pewne wyobrazenie. Btw.Jesli nie przeszkadza Ci lekkie smuzenie,to wszystkie kryteria (procz ramu) spelnia benq s73g.Dodatkowo ma wydajniejsza grafike. EDIT:I procka :) Edytowane 27 Listopada 2006 przez Hammerhead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boris_dime Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) to ja jak widzę nic dla siebie nie znajdę, gdyż tak jak zauważyłem wszystkie mają matrycę wide :mur: a z normalną matrycą zaczynają się powyżej 6tys zł, o parametrach średnio ciekawych... EDIT: jedyny jako taki to ASUS F2J, ale nie lubie nie mieć wyboru <_< Edytowane 28 Listopada 2006 przez boris_dime Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...