freeman Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Gdy pierwszy raz ustawilem FSB 145MHz komp sie uruchomil, 3dmarka kilka razy przeszedl. Restart kompa (z wlasnej woli;) ) i nagle z monitora znika zielona, a pojawia sie czerwona lampka..i ciemnosc. Power on/off i znowu to samo. No to clear CMOS i dziala. I teraz juz nigdy nie chce isc na 145 i znowu trzeba clear :( Czemu tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 probowales podniesc napiecie proca/pamieci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 proca tak, pamieci nie moge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 nie bój sie. mam ta plyte i u mnie tak samo bylo z sdramem.Proc ladnie dzialal i tu nagle pizd. i [gluteus maximus]. kompa pozniej na 145nie moglem tez odpalic(te <span style="color:red;">[ciach!]</span>OWE WILKI:((( ) teraz mam 256ddr made by elixir 333mhz i jest git. komp startuje przy 145fsb a wyzej nie próbowalem bo wczoraj ddr kupilem i czasu nie bylo zreszta to komp brata........... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 mi na defaultowym napeiciu(mam serię AGOIA) chodzi na 2000XP a wyzej nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Kluziewicz Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Mam ten sam problem na ECS'ie L7VTA3. Niestety u mnie nie działa FSB powyżej 133 na Elixirach PC 2700 256 MB. Nie wiem czy to nie kwestia karty graficznej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...