Maks! Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Witam, Mam taki dziwny problem, otóż na Abit NF7-s nie działają mi kanały lewy przód i prawy przód, reszta wydaje się być ok. Spotkał się ktoś z takim czymś? Da się może przekierować, aby dźwięk szedł z innego wyjścia? Albo jest jakiś spośób na to. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 A jak masz podłączone głośniki. Jaki system głośników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 System jest 2.0 i dlatego jest ten problem, testowałem z kumplem inne kanały i reszta wydaje się być ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Napewno masz wpięte w zielone gniazdko? Tam jest przód ;) Mi nie działa wyjście na centralny i sub. Jak chcesz mieć 4 kanały, to jest chyba taka opcja żeby kopiowało przednie 2 kanały na tylne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Nie ja mam wpięte tylko to jest u kumpla :) niby wszystkie po kolei testował i tylko w tym kanale jest cisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...