Soul_Train Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Witam. Zmieniłem sobie płytę główną na Abita NF7 i chłodzenie na procku na Scythe Katana. Problem jest taki że Abit ma wysoko gniazdo na procka i mój nieszczęsny radiator ledwo się mieści pod zasilaczem :angry: Czy możecie doradzić mi jakie obudowy mają więcej miejsca między zasilaczem i płytą główną? Proszę o opinię. Przedział kwotowy to około 300-350zł. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Chieftec BA01-B-B-B - 275pln w ( www.esc.pl ) ( bez zasilki ) Taniej nigdzie raczej nie ma, a jak jestes z Gdańska to masz na miejscu. A sklep Esc kiedyś był lepszy, ale nie jest aż tak tragicznie a ceny mają jakieś normalne, tym bardziej patrząc na wszystkie inne portale :wink: Także sklep średnio polecam ale ceny OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 a moze taki Aerocool ? http://silent-pc.pl/pid/546/Aerocool_BayDream_Silver rozwiazania podobne jak w sporo drozszym CM Stacker. Budka napewno nowoczesniejsza od Chief'ow, a i Katana wlezie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soul_Train Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) Dzięki za propozycje. Może jeszcze coś komuś do głowy wpadnie. Dodam że zależy mi dobrym wyciszeniu całego zestawu. Wcześniej byłem zdecydowany na 100% na tą budę ---> http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=1382 Niestety patrząc po wymiarach katana się tam raczej nie zmieści (może na styk zachaczając o zasiłkę). Tak na marginesie to w tej budzie Aerocool jest poodwracane wszystko jak widzę więc katana się tam nie nadaje chyba, ponieważ heatpipe będzie skierowane w dół. Dobrze myślę? Edytowane 1 Grudnia 2006 przez Soul_Train Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...