Skocz do zawartości
Soul_Train

Duża Buda.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zmieniłem sobie płytę główną na Abita NF7 i chłodzenie na procku na Scythe Katana. Problem jest taki że Abit ma wysoko gniazdo na procka i mój nieszczęsny radiator ledwo się mieści pod zasilaczem :angry: Czy możecie doradzić mi jakie obudowy mają więcej miejsca między zasilaczem i płytą główną? Proszę o opinię. Przedział kwotowy to około 300-350zł. Z góry dzięki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chieftec BA01-B-B-B - 275pln w ( www.esc.pl ) ( bez zasilki )

Taniej nigdzie raczej nie ma, a jak jestes z Gdańska to masz na miejscu. A sklep Esc kiedyś był lepszy, ale nie jest aż tak tragicznie a ceny mają jakieś normalne, tym bardziej patrząc na wszystkie inne portale :wink: Także sklep średnio polecam ale ceny OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za propozycje. Może jeszcze coś komuś do głowy wpadnie. Dodam że zależy mi dobrym wyciszeniu całego zestawu. Wcześniej byłem zdecydowany na 100% na tą budę ---> http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=1382

Niestety patrząc po wymiarach katana się tam raczej nie zmieści (może na styk zachaczając o zasiłkę).

Tak na marginesie to w tej budzie Aerocool jest poodwracane wszystko jak widzę więc katana się tam nie nadaje chyba, ponieważ heatpipe będzie skierowane w dół. Dobrze myślę?

Edytowane przez Soul_Train

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi