Kost@k Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 1. IBM vanc.II, 2.Maxtor 8 mb cache, 3. WD 8mb cache to mój ranking :wink: być może to kwestia pecha i felernej partii , ale spośród 260 Vancouverów (40 i 60GB) na hurtowni wróciło z powrotem na serwis 36 sztuk w przeciągu 5 tygodni , a to sporo , bo koło 15% ... podobno IBM zaczyna schodzić w dół (na podstawie opinii serwisantów) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 I to chyba by było na tyle z wymianą dysku. Fundusze pożarła niespodziewana naprawa aparatu. Teraz czeka mnie miesiąc czekania na kolejną pensję :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 A ja polecam dyski Maxtora, ciche wydajnie i nie drogiePopieram - Maxtor jako pierwszy wprowadził dyski z talerzami 80GB ;) [....] jak wprowadzil jako pierwszy to moze miec przeciez kilka bledow ;P a co do zastanowienia sie miedzy segate a samsungiem :> dobrze radze biersz segate :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...