Martinii Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) Witam, Nabylem ostatnio plyte glowna ASUS P5W DH Dlx (i975) i szukam bloczkow, ktore pasowalyby na NB (2 haczyki) oraz mosfety. Na razie znalazlem cos takiego: :arrow: NB lub oraz :arrow: Mosfety I najprawdopodobniej to bedzie tez pasowalo: Ma ktos jeszcze jakies propozycje? Edytowane 1 Grudnia 2006 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Jak coś kupisz i założysz daj znać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Na NB bedzie niespodzianka polskiej produkcji. Na mosfety robie sobie sam blok - nie wydam prawie 200zl (40euro + przesylka) na taki bloczek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ile Cię będzie kosztować ten na mosfy? Jak cena będzie przyzwoita to zrób i dla mnie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Kiedy ta niespodzianka będzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Niespodzianka jak niezpodzianka. Dzis powinien bloczek dojsc. Blok na mosfety bedzie mnie kosztowal okolo 10zl :) To cena za sznur oringowy z przesylka ze Szczecina ;) Reszte materialow mam a robocizna za darmo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 To zrób może od razu kilka sztuk ;) Jak będa ok to kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Where is surprise? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Moje nowe WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...