trutututu Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Witam Wczoraj dostałem lekko przechodzonego służbowego laptopa FJS C-1020. W środku siedzi celeron 2,5ghz i komputerek cały czas się grzeje. Jakby tego było mało denerwujący wyjec w środku włącza i wyłącza się raz po raz nie dając o sobie zapomnieć. Czy jest jakiś programik który umożliwia programowe obniżenie taktowania procesora ? Wiem że i tak prawdopodobnie skończy się na kupnie podstawki chłodzącej Zalmana ale wolałbym chociaż spróbować..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam Wczoraj dostałem lekko przechodzonego służbowego laptopa FJS C-1020. W środku siedzi celeron 2,5ghz i komputerek cały czas się grzeje. Jakby tego było mało denerwujący wyjec w środku włącza i wyłącza się raz po raz nie dając o sobie zapomnieć. Czy jest jakiś programik który umożliwia programowe obniżenie taktowania procesora ? Wiem że i tak prawdopodobnie skończy się na kupnie podstawki chłodzącej Zalmana ale wolałbym chociaż spróbować..... bylo juz setki razy....a szukaj sie nie chce uzywac. Notebook Hardware Control, CPUCool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...