gwidon Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Witam jestem bardzo początkujący w wc i chciałbym się dowiedzieć gdzie można kupić króćce ale w sklepie "w realu" a nie przez internet. Chodziłem po różnych sklepach budowlanych i tam się za głowę łapiąc słysząc o czym mówie. I jeszcze jedno pytanie ile na cm/mm mają rozmiary gwintów 1/4 i 3/8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) Jeśli jesteś z jakiegoś większego miasta to Bibus-Menos Szukaj w pneumatyce złączek formy Camozzi Kroćce 1/4 ~11mm Kroćce 3/8 ~15mm Są to dane tylko przybliżone Dokładnie nie pamiętam. Temat powinien być w dziale Co Kupić? Edytowane 1 Grudnia 2006 przez GDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 W sklepach z np. palnikami, i innymi gazowymi rzeczami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Witam jestem bardzo początkujący w wc i chciałbym się dowiedzieć gdzie można kupić króćce ale w sklepie "w realu" a nie przez internet. Chodziłem po różnych sklepach budowlanych i tam się za głowę łapiąc słysząc o czym mówie. I jeszcze jedno pytanie ile na cm/mm mają rozmiary gwintów 1/4 i 3/8. Skąd jesteś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwidon Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Malutka mieścina pod Zieloną Górą. Tam też coś nie bardzo kumali. Gdzie najkorzystniej kupić takie złączki? Wydaje mi się, że w sklepach takich jak MCS troche dużo jak za kawałek mosiądzu chcą, co ciekawe plastykowe jeszcze droższe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 W Bydgoszczy taki trojnik na szybkozlaczkach wtykowych (24zl w mcs) kupilem za 10zl. Roznica jakby nie patrzec jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Malutka mieścina pod Zieloną Górą. Tam też coś nie bardzo kumali. Gdzie najkorzystniej kupić takie złączki? Wydaje mi się, że w sklepach takich jak MCS troche dużo jak za kawałek mosiądzu chcą, co ciekawe plastykowe jeszcze droższe. Poszukaj w sklepach budowlanych / sanitarnych itp. itd. Jest ich zapewne sporo w twojej okolicy. http://www.realitynet.pl/shop/ - może nie nie kupisz tutaj w "realu" , ale swoje całe wc możesz kupić tutaj! Sklep sprawdzony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 w sklepach z pneumatyką, w sanitarych mniej. Napewno nie bedzie w sklepach ala casto/obi. Bibus Meons! Na ich stronce mozesz sprawdzic gdzie mają najblizszy punkt. Kiedys było tam naprawde tanio. Za złączki SK8/10 1/4" buliłem chyba 4,20zł, a teraz juz ponad 5zł. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...