Frech Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Witam! Dzisiaj dostarczyli mi wkoncu mojego della 9300 (2.0ghz, 1gb, gf6800 Go - 256mb). Zainstalowalem omegadrivers 1.6693 i mam teraz pytanko odnosnie OC. Chce podkrecic grafe do maxymalnego, bezpiecznego progu. Bardzo prosze o informacje jakie beda, to wartosi :) Dodam, ze standardowo mam: 125/318. Przy okazji plz o info, czy wentylator powinienem ustawic na non-stop wlaczony. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Nie no LOL czlowieku... Podam Ci wartosci z dokladnoscia do 5 zer po przecinku... Dojdz do tego sam metoda prob i bledow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sid86 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 moze offtop ale powiedz ile dales za tego lapka?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam! Dzisiaj dostarczyli mi wkoncu mojego della 9300 (2.0ghz, 1gb, gf6800 Go - 256mb). Zainstalowalem omegadrivers 1.6693 i mam teraz pytanko odnosnie OC. Chce podkrecic grafe do maxymalnego, bezpiecznego progu. Bardzo prosze o informacje jakie beda, to wartosi :) Dodam, ze standardowo mam: 125/318. Przy okazji plz o info, czy wentylator powinienem ustawic na non-stop wlaczony. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz :D Po 1 OC ma to do siebie, ze u jednego pojdzie dobrze a na drugim nie drgnie nawet o 1 MHz, takze musisz sam zaczac testowac i podnosic zegary. A po 2: jakim cudem masz zegary 125/318?! :blink: chyba ze bez kabla takie pokazuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...