3ho Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 mam problem z jakoscia/predkoscia/plynnoscia grafiki procek celeron II 566 wiec ujdzie w tlumie, grafika ge-force mx 100/200 (albo mx 400 - zalezy co podlacze), 128 ramu odpalam cokolwiek - gre czy nawet jakas wizualizacje do winampa i mi rwie jak mam sprawdzic czy agp dziala? i jesli dziala to jak sprawdzic czy dziala poprawnie? bo nie wierze, ze na takim kompie rwa pluginy do winampa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 no niesty może być to prawda albomasz poprostu zasyfiony system a na to jesty tylko jedna rada :dyskietka startowa do napędu i format C: a potem windows do sidika i setup Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 hmm wiesz troche malo ramiu a na jakim systemie pracujesz jezeli XP to za malo ramo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 win2k ale szczerze watpie, ze to o ram albo o zasyfiony system chodzi, bo od samego poczatku tak chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...