Gość Bio Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 no mam taki problem. mam folder a w nim ok. 70 folderów. w każdym jest index.html chciałbym się jakoś pozbyć szybko z każdego ten właśnie plik... jest jakiś soft od tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunder_pl Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) można to zrobić przez windę otwierasz folder (ten w którym są katalogi) dajesz "szukaj" wpisujesz index.html. Gdy wyświetli Ci wszystkie pliki, zaznaczasz je i dajesz "delete". Edytowane 2 Grudnia 2006 przez thunder_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) total commander method: :) imo jedyna sensowna... wchodzisz do nadrzednego katalogu.. ctrl+b .. otwiera ci wszyskie podfoldery w jednym widoku.. zanzaczasz ręcznie lub NUMPAD+.. a następnie shift+del cała operacja trwa 10 sekund... dodam, że total commander Ultima 2 - specjalna edycja tc, potrafi zaznaczać, wyświetlać, wyszkukiwać wręcz po dowolnych parametrach, nawet można sobie podświetlać pliki w zależności od rozszerzenia, czasu ostatniego użycia, czy zawartości w nich jakiejś frazy.. ogółem total komander potrafi wszystko :) Edytowane 2 Grudnia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...