Patryk25 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam mam taki problem z kablem jak zaciszne wtyczki RJ 45 oba stron to tester nie wykazuje połączenia juz zepsułem dwie wtyczki a kabel jest dobry nie jest urwany :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 A dobrze wkładasz przewody do wtyczek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk25 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) tak dobrze na Skrętce UTP jest dobrze na FTP nie działa może zaciskarkę mam zepsutą a wtyki są jakies rodzaje na kabel UTP i FTP http://www.allegro.pl/item143689371_zacisk..._f_ra_vat_.html taką mam zaciskarke Edytowane 2 Grudnia 2006 przez Patryk25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 witam ma ekran - różnica wtyczka - RJ45 - taka sama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...