Kranczer Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam! Będę w najbliższym czasie kupował nowy monit i zastanawiałem się, co wybrać. Byłbym zainteresowany jakimś dobrym LCD do 1000zł. Co polecilibyście? Na jakie parametry przede wszystkim zwracać uwage przy wyborze monitora? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 przede wszystkim 19", pracowanie w natywnej rozdzielczosci przy 17" to porazka, w nienatywnych jest tylko gorzej. dozbiraj cos kasy, zaczekaj, w lutym sprzet komputerowy powinien zaczac taniec, to wyrwiesz cos w miare ciekawego za 1100 na innej matrycy niz TN :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kranczer Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 przede wszystkim 19", pracowanie w natywnej rozdzielczosci przy 17" to porazka, w nienatywnych jest tylko gorzej Z tym się nie zgodzę. Mam w pracy LCD 17'' Yakumo, bez problemów wszystko widzę w natywnej 1280x1024. Literki nie są małe ani nic (przy czym literki są standardowe, żeby nie było, że pracuję z jakimiś x5 albo coś :P). Pracowałem przez chwilę z 19'' (też natywne 1280x1024), ale jakoś mnie nie zachwyciła. Dlatego wolałbym raczej lepszą 17'' niż tańszą 19''. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...