punek Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Witam!!!!! Mam taką prośbę. Czy moglibyście wskazać mi program którym mógłbym np. Wyciąć część piosenki i wstawić ten kawałek do drugiej piosenki. Najlepjej jakby to był program w którmy mógłbym to robić bezpośredni z empetrzy ale nie pogniewam się jak zapodacie program robiący takie cuda z wave-ami. Próbowałem Nero Wave Editor ale mogłem tylko wycinać/kopiować/wklejać w obrębie jednego pliku. A chcę zrobić taki miksik z kilku piosenek. Za wszystkie odpowiedzie z góry bardzo dziękuje. P.S. Jak możecie to zapodajcie linka do pobrania programu. Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 AcidWav, dość stary (chyba że są nowsze wersje) ale powinien pasować, a w pełnej, zarejestrowanej wersji ma dużo róznych przydatnych funkcji do montażu dzwięku. Niestety tylko wav'y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Dzięki. Macie może jeszcze jakieś propozycje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 sound forge nowsze wersje maja mozliwosc edycji bezposrednio plikow mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak1984 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 gold wave goraco polecam jest cool :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 steinberg ogolnie caly pakiet...przydatny a jezeli chodzi tylko o podzial to nero buring rom i tam jest wave edytor bodajze...jezeli posiadasz nagryware:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Sound Forge i GoldWave (na poczatek proponuje ten drugi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...