MeHow Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Podczas uruchamiania u dziewczyny filmu dvd w programie powerDvd wyskakuje mi taki monit "The hardware-accelerated decoding function provided by your display card is not available." Oczywiscie jak sie mozna domyslic filmu nie mozna obejrzec. Gdzie lezy problem? DVD to liteon 16x grafika to Gf2 MX400 a detonatory to 30.82. Powerdvd i detonatory stawialem kilka razy i za kazdym reazem jest to samo. Z DVD jestem lamka, bo nie mam w domu, wiec powiedzcie mi co mam robic :D. Moze trzeba jakies stery sciagnac do tego liteona? Pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezi Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Wylacz akceleracie za pomoca karty graficznej w power dvd. Gdzies tam napewno powinna byc taka opcja. Poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ok dzieki :) sprawdze jak sie znowu wybiore do kobiety :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...