blackbird25 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) Witam, Posiadam Bartona 2500+ wraz z plytą MSI K7N2 Delta-L i wyjący niemiłosiernie wiatrak na tymże procku. Ja wiem że sprzęt (w dobie pędzącej wydajności procesorów) jest już dośc leciwy, ale chciałbym zapytać o aktualnie jakiś dobry cooler na tą konfigurację do 100zł. Nie jestem jakimś mega overclockerem, dlatego nie musi to być nie wiadomo jak drogi cooler, do tej pory przez 3 lata "jadę" na boxowym chłodzeniu a mimo to procesor jest podkręcony 2500@3200+ radzi sobie cały czas elegancko. edit: prosze o przeniesienie postu w odpowiednie miejsce, zapomniałem że jest do tego podforum serdecznie przepraszam pozdrawiam blackbird Edytowane 4 Grudnia 2006 przez blackbird25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jest taki fajny dział "Co Kupić??". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 a może po prostu przesmaruj ten wentyl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...