BoB K Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Mam zamiar kupić tą nagrywarkę w poniedziałek w komputroniku za 380 zł. Warto czy wybrać coś innego. Co sadzicie o tej nagrywarce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 spoko sprzet, sam sie zastanawiam, ale juz ich chyba na komputroniku nie maja. przynajmniej nie mieli przedwczoraj. Chyba , ze dla ludzi z Poznania maja, a dla tych z Lodzi nie.... kto ich tam wie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoB K Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Mają. Ja rezerwowałem w piątek na poniedziałek wersję BOX, ale mieli jeszcze na stania na ul.Grochowskiej wersje bulk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoB K Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Proponuję zadzwonić i się upewnić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilopez Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Nagrywara spoxx, jednak wziąłbym ASUSA 52x ponieważ w testach jest lepszy,szybszy, a tak btw. DiscT@2 jest w większości przypadków nieprzydatne bo jak nagrasz ok 700 MB na cd to na napisy nic ci nie zostaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Mam zamiar kupić tą nagrywarkę w poniedziałek w komputroniku za 380 zł. Warto czy wybrać coś innego. Co sadzicie o tej nagrywarce. jak nagrywasz sporo plytek audio to jest to nagrywarka dla Ciebie. jesli jednak nagrywasz dane to imho kupilbym cos tanszego a reszte kaski przekazal na cele dobroczynne ;) T@2 fajnie wyglada, szczegolnie na ciemnym nosniku, ale zajmuje sporo miejsca :< gdyby dalo sie wypalac dane i na nich takie obrazki robic to bylaby to niezla zabawka. wez pod uwage jeszcze jeden fakt - yamahy super nagrywarki... ale juz nie produkowane. wycofuja sie bo tanie liteony i lg nie daja im szans... ze wzgledu na cene. ciekawe co bedzie jak padnie taka yamaszka - pewnie wymienia na liteona :evil: (nie to zeby liteon byl zly, ale wolalbym zeby wymienili na f1 :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Podobno Yamaha nie produkuje jush nagrywarek więc możesz mieć problemy z gwarancją. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoB K Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Dzięki za porady, zdecyduję się jednak na tą nagrywarkę ponieważ nagrywam dużo płyt AUDIo. Dzięki za sugestie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...