Gość teat Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Witam serdecznie. Dziś stałem się chyba szczęśliwym posiadaczem Gigabyte 945P-S3. Płyta spox, ale jesli chodzi o oc to mały zonk! <_< albo ja cos źle robie, mianowicie mam problem z przebiciem FSB 205 :mur: imo ze moj proc na Asus'ie P5P800SE latał na~20x250 bez problemu na 1.7v :blink: co moze byc tego przyczyna? <_< jeszcze sprawa ram'u ktory u kolegi z forum chodził 667@900(4-4-4-15)@2.2v a u mnie nawet na 800nie chce odpalic :mur: płyta kulawa? :blink: słyszałem ze ta płyta nie powinna mmiec problemow z FSB 330 <_< , moze przyczyną jest grafa na PCI? <_< pomożcie prosze! :-P juz mnie szlak trafia :mur: Pzdr. TeaT ]:-> :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Plyta powinna miec blokady ale jak pisalem w PM...jesli nie mozesz przetaktowac czyli dac wiekszej FSB to moliwe , ze masz uwalone multi , ktore wystawia adsresowanie na proca i napiecia wraz z czestotliwoscia. Znasz magiczne CTRL+F1 w glownym menu biosa...Na labie kolega robi 330 na niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) Wiem ze w GA sie naciska CTRL+F1 kurde juz nie wiem co mam robic, płyta polezała z 10min i odpalila 20x215 :-P edit: 2.66@3ghz@0.9v :lol: Edytowane 8 Grudnia 2006 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Wiem ze w GA sie naciska CTRL+F1 kurde juz nie wiem co mam robic, płyta polezała z 10min i odpalila 20x215 :-P edit: 2.66@3ghz@0.9v :lol: zrób tak 5 ghz na 1.3 v to pogadamy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 zrób tak 5 ghz na 1.3 v to pogadamy :wink:ha:P na 1.7v zrobie :-P jednak to prescott :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Witam serdecznie. Dziś stałem się chyba szczęśliwym posiadaczem Gigabyte 945P-S3. Płyta spox, ale jesli chodzi o oc to mały zonk! <_< albo ja cos źle robie, mianowicie mam problem z przebiciem FSB 205 :mur: imo ze moj proc na Asus'ie P5P800SE latał na~20x250 bez problemu na 1.7v :blink: co moze byc tego przyczyna? <_< jeszcze sprawa ram'u ktory u kolegi z forum chodził 667@900(4-4-4-15)@2.2v a u mnie nawet na 800nie chce odpalic :mur: płyta kulawa? :blink: słyszałem ze ta płyta nie powinna mmiec problemow z FSB 330 <_< , moze przyczyną jest grafa na PCI? <_< pomożcie prosze! :-P juz mnie szlak trafia :mur: Pzdr. TeaT ]:-> :) nie powinna miec problemow z fsb 330... ale z conroe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) A co to za roznica? <_< a i dlaczego nie wszystkie mnozniki ramu chodza powyzej FSB 200? Edytowane 10 Grudnia 2006 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 A co to za roznica? <_< Lol...Proc z FSB 133 a ten chce powyzej 200.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...