Skocz do zawartości
Gość teat

Gigabyte 945p-s3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Dziś stałem się chyba szczęśliwym posiadaczem Gigabyte 945P-S3. Płyta spox, ale jesli chodzi o oc to mały zonk! <_< albo ja cos źle robie, mianowicie mam problem z przebiciem FSB 205 :mur: imo ze moj proc na Asus'ie P5P800SE latał na~20x250 bez problemu na 1.7v :blink: co moze byc tego przyczyna? <_< jeszcze sprawa ram'u ktory u kolegi z forum chodził 667@900(4-4-4-15)@2.2v a u mnie nawet na 800nie chce odpalic :mur: płyta kulawa? :blink: słyszałem ze ta płyta nie powinna mmiec problemow z FSB 330 <_< , moze przyczyną jest grafa na PCI? <_< pomożcie prosze! :-P juz mnie szlak trafia :mur:

Pzdr. TeaT ]:-> :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Plyta powinna miec blokady ale jak pisalem w PM...jesli nie mozesz przetaktowac czyli dac wiekszej FSB to moliwe , ze masz uwalone multi , ktore wystawia adsresowanie na proca i napiecia wraz z czestotliwoscia. Znasz magiczne CTRL+F1 w glownym menu biosa...Na labie kolega robi 330 na niej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ze w GA sie naciska CTRL+F1 kurde juz nie wiem co mam robic, płyta polezała z 10min i odpalila 20x215 :-P

edit:

2.66@3ghz@0.9v :lol:

Edytowane przez teat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie.

Dziś stałem się chyba szczęśliwym posiadaczem Gigabyte 945P-S3. Płyta spox, ale jesli chodzi o oc to mały zonk! <_< albo ja cos źle robie, mianowicie mam problem z przebiciem FSB 205 :mur: imo ze moj proc na Asus'ie P5P800SE latał na~20x250 bez problemu na 1.7v :blink: co moze byc tego przyczyna? <_< jeszcze sprawa ram'u ktory u kolegi z forum chodził 667@900(4-4-4-15)@2.2v a u mnie nawet na 800nie chce odpalic :mur: płyta kulawa? :blink: słyszałem ze ta płyta nie powinna mmiec problemow z FSB 330 <_< , moze przyczyną jest grafa na PCI? <_< pomożcie prosze! :-P juz mnie szlak trafia :mur:

Pzdr. TeaT ]:-> :)

nie powinna miec problemow z fsb 330... ale z conroe....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi