FENIKS Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 nie moge zainstalowac karty intel740 sterowniki mam zainstalowane .system win98se po restarcie kompa wylazi mi okno ze cos jest nie tak z ustawieniami ekranu albo urzadzenie nie obsluguje tego sprzetu,sam juz nie wiem co jest ,ktos doradzil mi zainstalowanie usbsupp ale to tez nie pomoglo.nie moge zmieniac ani rozdzielczosci ani kolorow jest tylko 16 kolorow!!!!! czy ktos cos wie co moze byc tego prztyczyna????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Spróbuj ściągnąc jakieś sterowniki z netu (jak jeszcze gdzieś znajdziesz :D ) powinno pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 a instalujesz do tego sprzeta co w podpisie - jezeli tak to albo na swieza wersje Windowsa (czysta instalka systemu) albo uzyj detonator destroyera - TU do pobrania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIKS Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 prubowalem instalowac na swieza wersje systemu ,teraz jest wlasnie bardzo swieza,stery sciagalem prosto z intela a do czego jest ten deton. destroyer??? Instaluje na celku300mhz 32 mb ramu wd caviar 15gb. to komp kolezanki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIKS Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 a tak calkiem zartujac to tepsa nie jest juz polska heh tylko zabojadow i oni ciagna nasze ciezkie zlotowki :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 ... a do czego jest ten deton. destroyer???do usuniecia wszystkich pozostalosci po detonatorach (sterownikach referencyjnych dla kart na chipach nvidi) - potrzebny jak zmieniasz karte na cos od innego producenta i nie chcesz reinstalowac systemu ale widze ze to nie to a na jakim chipsecie jest plyta glowna kolezanki - jezeli np na LX (lub inna z AGP x1) to moga byc problemy - kiedys tez mialem taki przypadek ze i740 nie chcial dzialac na plycie ktora nie obslugiwala AGP x2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIKS Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 jest na chipsecie bx ale numeru nie widze bo celek zaslania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 jest na chipsecie bx ale numeru nie widze bo celek zaslaniana BX powinno "smigac" :wink: jak cholera - ten chip graficzny byl przeznaczony wlasnie dla takich plyt... - sprobuj poszukac innych sterow - sprawdz czy karta nie jest walnieta - na jakims innym kompie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 w razie co TU looknij - najnowsze stery nawet dla Win2K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimi Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Miałem takie same problemy z tą kartą: w jednym przypadku pomogło zainstalowanie zaraz po sterownikach do grafiki (bez restartu) sterów do Agp - poszła, tak wogóle ta karta nie lubuje się z różnymi chipsetami, w drugim przypadku pomogła zmiana sterów na stare...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...