Pako Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Mam zamiar kupic Radeona 9700Pro. Jaką firme byście polecali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Build by Ati, ew. Gigabyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 pako to ci do JK2 Radeon 9700 potrzebny? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Byle jaki ale radziłbym Ci poczekać wyjdzie R9900 i ceny pójdą w dół Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Polece opcje "szukaj". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ja rowniez polecam poczekac az wyjdzie r 9900 no ale ile mozna czekac :D jak sie niecierpliwisz to ja polece gigabyte ewetualnie cos innego wkoncu az tak bardzo wydajnoscia sie nieroznia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Byle jaki ale radziłbym Ci poczekać wyjdzie R9900 i ceny pójdą w dółCo do pierwszej części to niebardzo się mogę zgodzić, bo do niedawna wszystkie karty były BBA tylko pakowane do pudełek różnych producentów, teraz producenci zaczynają powoli wprowadzać swoje własne konstrukcje, więc jakość może być różna ( słaba ), zwłaszcza w przypadku takich producentów jak HIS, SuperGrace czy Saphire, więc lepiej upewnić się czy karta którą kupisz będzie BBA, jeśli tak to możesz brać, jeśli nie to lepiej zainwestować w Gigabyte'a czy Herculesa. A co do tego żeby poczekać na 9900 to zgadzam się w 100%, ceny polecą w dół. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Twin co to jest BBA, to nazwa firmy jest czy jakis skrót, bo pierwsze słysze :?: thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Twin co to jest BBA, to nazwa firmy jest czy jakis skrót, bo pierwsze słysze :?: thx Build By ATi 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...