Steeler Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Tak jak w temacie. Wiem ze to juz bylo kilka razy na formu ale tematow o 1800+ jest sporo. Potem mozecie wywalic ten watek... THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Tak jak w temacie. Wiem ze to juz bylo kilka razy na formu ale tematow o 1800+ jest sporo. Potem mozecie wywalic ten watek... THX dokladnie nie pamietam ale w graniecach 60W :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 66 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 66huh sporo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 66 nie klam bo tylko 59 :P Tak jak w temacie. Wiem ze to juz bylo kilka razy na formu ale tematow o 1800+ jest sporo. sobie poszukaj sam :P moc procesora (napisalem to zeby wyszukiwac w przyszlosci bylo latwiej) http://www.qdi.nl/support/qanda/cputotal.htm (choc sa bledy przy najszybszych celkach koperkach - ale Ciebie to nie interesuje) Potem mozecie wywalic ten watek... THX ja Ciebie zaraz wywale :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Zobacz tu, to samo policzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Zobacz tu, to samo policzyta maszynka do liczenia jest dobra ale bledow ma sporo w bazie danych :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 66 nie klam bo tylko 59 :P oto moje zrodlo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 oto moje zrodlo :Phttp://bruce.sid.pl/zrodlo.jpg przeczytaj co napisalem wyzej :) np Celek 1000 koperek ma 35W 8O a wg intela ma 29W i takie tam kwiatki :( HEHE obaj mamy racje :D A 1800+ XP Maximum Thermal Power = 66W Typical Thermal Power = 59.2W (zrodlo dokument ze strony AMD 24309.pdf - AMD Athlon XP Procesor Model 6 Data Sheet s.23) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Tutaj też jest fajne liczydło tylko mniej rozbudowane :) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...