L3X-T3R Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Witam. Od pewnego czasu moje połączenie a mam neo 512, poprostu zawiesza się! Gdy klikam wtedy prawym na ikonkę połączenia w trayu to nic nie reaguje. Dopiero jak wyciągnę wtykę od USB i przyłączę z powrotem wtedy wszystko wraca do normy. Ktoś wie o co w tym chodzi? Na drugim kompie mam przez kabel ethernetowy i na drugim kompie połączenie nigdy sie nie zawiesza. I mam lXP z SP2 oraz liveboxa oczywiscie ;p Czekam na pomoc! Edytowane 10 Grudnia 2006 przez L3X-T3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) A nie mozesz zamaist przez usb podłączy tego kompa przez ether? no chyba ze masz videostarde... wtedy switch jakis taniutki i będzie ok. Edytowane 11 Grudnia 2006 przez wisnia666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3X-T3R Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Nie mogę bo jak już pisałem, przez ether mam drugiego kompa połączonego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Przeciez livebox ma 2 porty ethermet. Jak nie masz videostrady to żólty też można wykorzystać do podłączenia kompa, wystarczy wyłaczyc tv przez adsl w menu liveboxa.... polecam ci lekturę instrukcji urządzaonka bo sam chyba nie wiesz co masz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...