m40 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Na załączonym obrazku widać 4 minutowy test i komunikat u dołu "Delta of 22 in 1 pixels (22.00avg)" co to znaczy? Dodam że widzę go pierwszy raz na około 10 testów po 30 - 60 minut przy tych zegarach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Znaczy ze AtiTool znalazl Artefakty. Czasami tak mam ze przez caly test sie wysypuja z nieznanych powodow ,wystarczy ze zrobie stop i znowu scan i jest giteZ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Tylko że jak znajdzie artefakta to czas leci od początku (bez komunikatów), a tutaj się nie zatrzymał i co najdziwniejsze robiłem już trochę testów przy tych zegarach i błędów nie było... najdłuższe to 120 minut... wiem że mogą występować nieragularnie, ale komunkat ten jest o tyle dziwny że wystąpił już na początku testu kiedy grafika była "zimna" kolejne testy po 15 minut nic nie wykazały. Edytowane 12 Grudnia 2006 przez m40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 sprawdź sobie programem ati tray tools, wydaje mi się że ma lepszy skaner (bardziej czuły) i nie powoduje problemów takich jak ati tool ( wiem to z doświadczenia), ma również pełna regulacje napięć, obrotów wentyla i traktowania zegarów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...