Dj. Gargamel Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Uzytkownicy liva i audigy powinny wiedziec jak zaradzic mojemu problemowi, nie moge za zadne sposob wlaczyc takiego logo sb ktore pojawia sie przys stracie susytemy taka kropla wpadajaca do wody. Wiem ze to maly problem ale moze byscie powiedzieli co macie wpisane w autostarcie (wiersz polecen przy pliku DEMO32.EXE" -c -q CTEAX.dbd wlacza ale jest tez wlaczony przycisk no i to nie znika) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 eee, a po kiego ch ci to???? przeciez to tylko spowalnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 eee, a po kiego ch ci to???? przeciez to tylko spowalnia! jak sie ma <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy komputer to spowalnia 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 eee, a po kiego ch ci to???? przeciez to tylko spowalnia! jak sie ma <font color="#FF0000">[ciach!]</font> komputer to spowalnia 8) eeej :) ja poprostu nie lubie takich upstrokacen :> u siebie mam ikony w 256 kolorach i czarna tapete :) wszystkie wodtryski na off :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le, ale ludzie maja problemy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Wielkie dzieki chlopaki pomogliscie mi bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Wielkie dzieki chlopaki pomogliscie mi bardzonie zlosc sie :) idz smerfy lapac ;) a tak serio, to PO KIEGO WALA CI TO??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 chodzi o splash screen? jesli chcesz go wylaczyc, to musisz znalezc go w menu start i wlaczyc. pokaze sie w rogu kontrolka. kliknij na przycisk on/off pod play i juz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...