CeglA Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Chldnica BARE ,ktora mozna obejrzec tutaj: http://www.4max.com.pl/sklep/water.htm . Jest sens ja kupowac(chodzi mi tylko o bezglosnie dzialajace chlodnice)? Zalezy mi na niewielkim obnizeniu temperatury wody w moim WC,bo juz samo w sobie jest dosyc wydajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Za 2x mniej masz jakąś nagrzewnice od np. Lublina która jest 2x bardziej wydajna. Te gotowe chłodnice to shit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Za 2x mniej masz jakąś nagrzewnice od np. Lublina która jest 2x bardziej wydajna. Te gotowe chłodnice to shit. eeee w woli scisolosci, to wyglada jak chlodncia od lublina, ejst tylko krotsza troche :) ale za ta kase masz 2 od lublina :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Za 2x mniej masz jakąś nagrzewnice od np. Lublina która jest 2x bardziej wydajna. Te gotowe chłodnice to shit. eeee w woli scisolosci, to wyglada jak chlodncia od lublina, ejst tylko krotsza troche :) ale za ta kase masz 2 od lublina :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Ta z LUBLINa jest wieksa o 3 cm (bruce mierzyl :) ) Tansza w pi.......... duzo , okolo 80 zl. Wybor wiec nalezy do ciebie. Trzeba tylko isc do sklepu motoryzacyjnego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 a za 100zl masz chlodnice od golfa II ktora wciaga obie poprzednie bez problemu i do niej 30 czy 35cm wentylator do niej ktorego nie trza komentowac: na 3.3V pompuje tyle powietrza co 4 sunony po 107cfm.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 A ta od tego lublina kupuje sie na szrocie,czy faktycznie w motoryzacyjnym(warsztacie)? Mam w domu jedna nagrzewnice od nysy ,nawet dzialajaca,ale to straszny syf i robic mi sie tego nie chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 a za 100zl masz chlodnice od golfa II ktora wciaga obie poprzednie bez problemu i do niej 30 czy 35cm wentylator do niej ktorego nie trza komentowac: na 3.3V pompuje tyle powietrza co 4 sunony po 107cfm.. berkut-roznica jest taka, ze nie kazdy lubi miec takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>l.nik na biorku jak ty! ja np mam teraz cale wc w budzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 a za 100zl masz chlodnice od golfa II ktora wciaga obie poprzednie bez problemu i do niej 30 czy 35cm wentylator do niej ktorego nie trza komentowac: na 3.3V pompuje tyle powietrza co 4 sunony po 107cfm.. Mowisz o chlodnicy czy nagrzewnicy - bo jak taki wielki wentyl to chyba wynika,ze to chlodnica..? Chlodnica to troszke duze bydle,ciezko to gdzies zmiescic.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Ach i takie pytanko: jezeli puszcze wode przez nagrzewnice ,ktorej wentylator nie bedzie podlaczony to czy zmniejszy to w jakis sposob temperature??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 szukaj na elegro te same co na w 4max sa po 80 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...