Tomik Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Konkretne pytnie konkretna odpowiedz mam tylko L3 przeciac czy tez L4 i L6 ???? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 No to musze powiedziec qumplowi zeby przyjechal z kompem to lookne ile go podkrece. Co prawda to prawda ciecia jest ale ..... :twisted: jak przetne wszystkie mostki od L3, L4, L6 i je zamaluje i zakleje czyms zeby sie nie wydmuchaly tak zebym sobie mugl dowolnie nimi configurowac co wy na to ???? :?: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Bedziesz mial troszke roboty jak chcesz przeciac wiekszosc mostkow, tylko uwazaj jak przecinasz, bo pozniej moze sie okazac ze ich jeszcze nie polaczysz i do piero bedzie. Odrazu sobie polacz mostki L1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Nie widze potrzeby laczenia skoro nie mam zmiany mnoznika w biosie ale przy okazji jak bede robil to je jakos zrobie tylko: Czym je zakleic ?zamaluje je olowkiem i co dalej czym ?? A co do reszty co mozna dac tak aby sie trzymalo na mostku (gdy lacze) a latwo mozna bylo by to zlikwidowac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider__WAWA Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Do ilu moze podkrecic takiego durona na GIGABYTE VIA KT133 GA-7ZM? Miałem kiedyś takiegio Durnia i chodził mi spoko stabilnie ( i chodzi do dziś u kumpla na 900MHz) max co z niego osiągnąłem na wentylku (AC) to 1015MHz (max 75st STRESS) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...