koti Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Mam pewien problem. Nagle przestał działać mi internet. Po wielu próbach udało mi się połączyć, jednak połączenie działa mi jedynie poprzez proxy. Mam internet Wi-Fi i na 100% nie jest to wina providera, bo podłączałem się do innych sieci i jest to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Przez proxy działa przeglądarka - tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Nie moge grać, nie moge ściągać, moge tylko przeglądać strony i siedzieć na gg, bo tam moge wpisać proxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Ale jak połączenie sieciowe może się łączyć przez proxy – nie rozumiem. Od kiedy tak masz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Źle to ująłem. Chodziło o wpisanie proxy w przeglądarce. Ale już nieważne. Okazało się, że jest to awaria łącz tpsa, a wszystkie sieci do których się łączyłem mają internet z tepsy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...