piotrek Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 mam plyte glowna na chipsecie sis735 (k7s5a mainboard) i winxp dysk chodzi mi na pio i cdrom tez nie moge tego zmienic czy jakis program by tu pomogl . jeszcze jedno pytanie czy do tego chipu trzeba wgrac via service pack ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 4in1 jest niepotrzebny a tak wogóle to się pozbądź tej płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 ach te ECSy, na płytce powinienes coś mieć, włącz w biosie BuSmastera a Via 4in1 jak sama nazwa wskazuje jest do chipuf via, a nie sis a najlepiej weź tę płyte do ręki, posmaruj masłem i wypier*** prze okno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 tylko tak wywalaj przez to okno żebym złapał to ją sprzedam i kupię sobie coś do kompa 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 druga sprawa przypomniałes sobie że mui cd-rom też chodzi na pio, a po instalacji windy (też xp) zawzwyczaj chodził na MultiWord DMA i pod explorerem nie komunikuje się z cd - musze użwyać windows comandera żeby przeglądac zawartość płyt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 ja ustawilem juz dma na nagrywarce i cdromie ale w ktorejs jest to multidword czy jak wlacze dma bedzie szybciej lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...