DiJo Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Witam,, Moja koleżanka ma problem z dyskiem SAMSUNG SV0412H. Nie działa u niej w komputerze, próbowałem podpinać do różnych taśm, ale nic nie pomogło. Postanowłem spróbować u mnie na kompie i działa bez problemu. Co może być z nim nie tak? Ew. z komputerem sąsiadki? :) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Sąsiadka cie podrywa i dlatego u niej nie działa. Zepsuła płyte np. żebyś częsciej przychodził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 heh :) czesto u niej bywam, a dysk tak czy tak nie dziala :P jakies inne pomysły? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Wez swoj dysk i sprawdz u niej, wymień taśmę, zasilacz, może padnięta płyta. Ciężko zdiagnozować to tak na odległość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 zapomnialem jeszcze jednego napisać :) Ona ma drugi dysk, który działa bez problemu (były w osobnych kieszeniach), system startuje bez problemu. A ten, który teraz mam u mnie niestety nie chce :] (jest na nim system ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 W takimwypadku na 100% zle podloczyles...;] opkombinuj ze zworka, a tak wogole nie podlaczaj na chybil trafil tylko z glowa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 podlaczalem tak jak kiedyś było (kiedyś działało :] ), później sam dysk na jednej taśmie, przez kieszeń, bez kieszeni, na różnych wtyczkach od zasilania (może nie kontaktowały :] ), i jako master albo slave :] Tasiemki wtykałem raczej w dobrą strone (odwrotnie jest chyba taki bolec i nie wejdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...