equel Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Witam. Przeszukalem owe forum, ale niczego konkretnego na moj problem nie znalazlem. Otoz mam kablowke od firmy Aster (aster.pl), chcialbym zapisywac z niej obraz (obraz z tv) na komputer. Nie mam zadnego sprzetu, bo sie ma tym nie znam, dopiero chce zaczac z tym zabawe. Moj komputer: - Celeron 2,2 ghz - 640 mb ram - radeon 9550 128/128 tv-out - WD250GB + Samsung40GB Co potrzebuje dokupic? jakiej firmy sprzet polecacie? w jaki sposob bede mogl zgrywac obraz? Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Dowolny tuner tv ci wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 dokładnie :] ja polecę Leadtek'a, poprzeglądaj forum na ten temat ponieważ niektóre karty TV zmieniają programy w 2sekundy i nie ma nic tak bardzo wqr......... zmiana 10 kanałów zajmuje pół minuty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 dokładnie :] ja polecę Leadtek'a, poprzeglądaj forum na ten temat ponieważ niektóre karty TV zmieniają programy w 2sekundy i nie ma nic tak bardzo wqr......... zmiana 10 kanałów zajmuje pół minuty... a nie 20s ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...